Prelate auto, prelate autoutilitare, prelate personalizate, corturi industriale

Despre noi

SPG PRELATE ACTIV S.R.L. a devenit de-a lungul timpului o prezenta importanta pe piata interna si internationala a productiei de prelate pentru toate tipurile de autovehicule, corturi industriale si de evenimente, acoperiri diverse cu prelata si personalizari, datorita calitatii si profesionalismului de care a dat dovada.

Pentru ca  suntem adeptii perfectionismului si dorim ca fiecare client sa fie multumit, acordam atentie desosebita fiecarui produs realizat, satisfactia clientului reprezentand scopul principal dupa care ne ghidam.

Ne dorim sa fim cei mai buni, motiv pentru care fiecare comanda este executata cu precizie de catre echipele noastre de profesionisti avand echipamente de ultima ora; cu atentie la cele mai mici detalii, lucrarile sunt supervizate in teren de specialisti, rezultatul fiind intotdeauna un produs de cea mai buna calitate.

Materialele folosite sunt de calitate superioara intr-o gama variata de culori, iar pentru punerea in practica a ideilor dumneavoastra, tinand cont de nevoi si de cerinte, personal specializat va sta la dispozitie pentru solutii constructive si alegerea materialelor.

In calitate de producator, preturile sunt competitive in functie de complexitatea lucrarii, asigurand un raport optim intre calitate si pret.

Timpul efectiv de livrare al comenzilor este minim, avand permanent in vedere prioritatile clientilor nostri prin optimizarea termenelor de executie si montaj.

Acordam garantie fiecarui produs executat, precum si servicii de intretinere si reparatii post-garantie la sediul societatii sau locatia dorita de beneficiar. 

Portofoliu clienti

Avand un portofoliu impresionant, colaboram pe termen lung cu firme de prestigiu carora le-am raspuns prompt si eficient tuturor cerintelor si exigentelor, castigandu-le increderea in noi si in produsele noastre.

18
1
10
11
12
13
14
15
16
17
2
3
4
8
5
6

Sisteme de management integrate

Incepand cu luna Mai 2016, societatea noastra este recunoscuta si certificata de catre organizatia internationala DEKRA pentru implementarea sistemelor de management integrat Calitate-Mediu-SSO, in conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007.

Call Now Button
Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.