Prelate auto, prelate autoutilitare, prelate personalizate, corturi industriale

Prelate

SPG PRELATE ACTIV S.R.L. realizeaza toate tipurile de prelate auto pentru camioane si camionete, prelate tir, pentru remorci si semiremorci cu obloane sau culisante.

Materialele folosite sunt de calitate superioara intr-o gama variata de culori, iar pentru punerea in practica a ideilor dumneavoastra, tinand cont de nevoi si de cerinte, personal specializat va sta la dispozitie pentru solutii constructive si alegerea materialelor.

Avand in vedere ca fiecare structura metalica are dimensiuni diferite, procedeul de confectionare al prelatei incepe cu masurarea fiecarei particularitati a structurii in sine.

Prelate culisante

In multe cazuri autovehiculele de transport marfa nu sunt prevazute cu obloane

Prelate pentru remorci si semiremorci cu obloane

In functie de dimensiunile fiecarui tip de remorca sau semiremorca se alege materialul

Prelate pentru camioane si autoutilitare

In functie de dimensiunile fiecarui tip de camion sau autoutilitara se alege materialul

Prelata auto este imbinata prin termosudura la o temperatura de 700˚C, procedeu ce are la baza aducerea la rezonanta moleculei de PVC; datorita agitatiei termice si a presiunii unor role speciale se realizeaza o sudura indestructibila, efectul vizibil fiind o dublare a stratului de material si o priza perfecta care nu contine vapori de apa si interstitii de aer, astfel incat la variatii de temperatura +/- sudura nu este afectata.

Fiecare prelata este prevazuta cu accesoriile necesare: capse, bride, chinga si cablu vamal.

Prelatele auto realizate de SPG PRELATE ACTIV S.R.L. pot fi personalizate dupa caz cu: autocolant prelucrat cutter-plotter (inclusiv tiparit si laminat), vopsea serigrafica, policromie (tipar digital tratat UV).

Timpul estimat de executie al unei prelate auto este de 3-4 ore (cu programare), rezultand un timp minim de stationare a autovehiculuilui.

Mai multe detalii despre prelate gasiti in categoriile de mai jos:

Call Now Button
Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.